top of page

Wat elke bruid nodig heeft in haar emergency kit

Bijgewerkt op: 4 dagen geleden

Hi aanstaande bruid! Als je in de voorbereidingen zit voor je grote dag, heb je waarschijnlijk al duizend dingen aan je hoofd. Jurk? Check. Locatie? Check. Maar heb je ook aan een noodpakket gedacht? Je weet wel, dat klein tasje met essentiële dingen die je dag kunnen redden als er iets onverwachts gebeurt. Maak je geen zorgen, hieronder vind je een lijst samengesteld special voor jou als bruid in om je emergency kit te vullen. Let's dive in!

1. Veiligheidsspelden en Naaigerei
Dit is een no-brainer. Veiligheidsspelden zijn ideaal voor noodgevallen zoals een scheur in je jurk of een kapotte rits. Een mini-naaisetje kan ook handig zijn voor het vastzetten van knopen of het repareren van losse stiksels. Het is misschien geen glamoureus idee, maar je zal me dankbaar zijn als er iets misgaat.

2. Make-up Retouches
Je wil er natuurlijk de hele dag flawless uitzien, toch? Zorg ervoor dat je een compacte poeder, concealer en lippenstift bij de hand hebt voor snelle touch-ups. En vergeet de waterproof mascara niet, want tranen van geluk zijn gegarandeerd.

3. Haarbenodigdheden
Bobby pins, haarlak en elastiekjes zijn een must. Stel dat een windvlaag je kapsel ruïneert of je sluier loskomt—met deze dingen in je kit ben je binnen no-time weer picture-perfect.


4. Parfum en Deo
Je wilt de hele dag fris ruiken, dus een miniatuur van je favoriete parfum en een kleine deodorant stick zijn een must-have. Vertrouw me, als de dansvloer eenmaal open is, zul je blij zijn dat je ze bij de hand hebt.

5. EHBO-artikelen
Niks schreeuwt “bruiloftscrash” zoals een pijnlijke blaar of een hoofd dat begint te bonken. Zorg voor een paar pleisters, wat pijnstillers (zoals paracetamol of ibuprofen). Heb je zelf nog persoonlijke medicatie nodig? Zorg dat deze dan zeker ook mee in je emergency kit zit.

6. Mini-hygiëne Kit
Handgel, natte doekjes, en tissues kunnen een echte lifesaver zijn. Je weet nooit wanneer je ze nodig hebt, en het is altijd fijn om iets bij de hand te hebben voor een snelle opfrisser.

7. Snacks en Water
Het is jouw grote dag, maar soms is er zo veel te doen dat je vergeet te eten. Een paar energierepen, noten of druivensuiker en een flesje water kunnen ervoor zorgen dat je niet flauwvalt halverwege de ceremonie. Bovendien zal je die energie hard nodig hebben om te blijven lachen, stralen en te genieten.

8. Mobiele telefoon en oplader
Last but not least, vergeet je telefoon niet. Je wil misschien wat foto's maken of contact houden met de ceremoniemeester. Een powerbank is ook een goed idee—je wil niet dat je batterij leeg is als je favoriete nummer wordt gedraaid.

Zo dit was het, mijn essentiële lijst voor een bruid's noodpakket. Met deze items ben je voorbereid op bijna alles wat er op je trouwdag kan gebeuren. Dus pak die tas, gooi alles erin, en focus op het belangrijkste: genieten van je prachtige dag! Succes, en maak er iets onvergetelijks van!8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page