top of page

Wat moet je doen als je pas verloofd bent? 5 tips en een persoonlijke gids!

Recent verloofd - Femi Events
Hey daar, kersverse verloofden! Gefeliciteerd met jullie verloving! Als je dit leest, dan zit je waarschijnlijk nog helemaal in de wolken en wil je die verlovingsring aan iedereen laten zien, toch? Begrijpelijk! Voordat je helemaal losgaat met plannen en checklists, zijn er een paar dingen die je eerst moet doen. Maak je geen zorgen, ik heb de meest relaxte en persoonlijke tips voor je op een rijtje gezet. Ready? Let's go!

1. Geniet van het moment

Echt, neem de tijd om gewoon te genieten. Maak een selfie met je ring, deel het goede nieuws met jullie familie en vrienden, en laat het echt even bezinken. Jullie gaan een nieuw hoofdstuk in jullie leven beginnen, en dat mag best gevierd worden. Misschien een romantisch diner of een spontane bijeenkomst met vrienden? Doen!

2. Deel het nieuws op jullie manier

Iedereen heeft zijn eigen manier om groot nieuws te delen. Misschien willen jullie het meteen op sociale media gooien, of misschien willen jullie het eerst aan je inner circle vertellen. Hoe dan ook, kies wat voor jullie goed voelt. En ja, als jullie willen wachten tot het volgende familiefeest, is dat ook helemaal prima.

3. Praten Over de Toekomst

Nu jullie verloofd zijn, is het tijd voor wat serieuze gesprekken. Waar willen jullie trouwen? Willen jullie een grote bruiloft of een intieme ceremonie? Het is een goed idee om verwachtingen te bespreken, maar houd het luchtig. Je wilt niet meteen beginnen met ruzie over de tafelindeling, toch?

4. Maak Een Eerste Planning

Oké, nu jullie wat zaken hebben besproken, kun je een grove planning maken. Denk aan een tijdlijn voor de bruiloft, een budget, en wie jullie willen uitnodigen. Dit hoeft niet allemaal in één keer. Begin gewoon met de grote lijnen en werk langzaam naar de details toe. Wens je graag een gratis weddingchecklist? Ik stel er eentje gratis ter beschikking voor jullie!

5. Vergeet Niet Te Relaxen

Plannen kan stressvol zijn, vooral als iedereen ineens met advies komt (of ongewenste meningen). Vergeet niet om af en toe een pauze te nemen en gewoon van elkaars gezelschap te genieten. Ga samen iets leuks doen, zoals een weekendje weg of een picknick in het park. Het is jullie verloving, maak er iets moois van!

Zo, dat zijn mijn vijf tips voor iedereen die net verloofd is. Onthoud, er is geen "juiste" manier om dit te doen. Het gaat erom wat voor jullie werkt en wat jullie gelukkig maakt. Dus adem in, adem uit, en geniet van de reis!
Nogmaals gefeliciteerd, en veel succes met de voorbereidingen! Je gaat het geweldig doen.3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page